ΓΙΝΕ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συναισθανόμενη την ευθύνη που της αναλογεί ως εκπροσώπου της μεγαλύτερης αθλητικής οικογένειας της Βορείου Ελλάδας και αναλογιζόμενη των ευθυνών της ως προς το κοινωνικό σύνολο πιστεύει ότι η εκπαίδευση και το σχολείο αποτελούν λίκνο της αθλητική παιδείας.

Για το σκοπό αυτό σε συνεργασία με την Easy Computer School, προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ 200 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ παρακολούθησης μαθημάτων πληροφορικής και ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Βέροια για την απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού πληροφορικής.

Το πρόγραμμα «ΓΙΝΕ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ» ξεκίνησε την χρονιά 2007-2008 και πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ απέκτησαν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά πληροφορικής.

Τι περιλαμβάνει η υποτροφία

Η κάθε υποτροφία είναι πλήρης και περιλαμβάνει χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος (εντελώς δωρεάν) τα παρακάτω:

  • Δίδακτρα για όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών που θα επιλέξετε.
  • Πρόσβαση στο σύστημα τηλεκατάρτισης για επιπλέον μελέτη στο σπίτι.
  • Πρακτική εξάσκηση.
  • Entry Test (τεστ προετοιμασίας) πριν από κάθε εξεταστική περίοδο.
  • ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 100 ευρώ για μαθήματα ΑΓΓΛΙΚΩΝ για οποιοδήποτε επίπεδο ( LOWER,ADVANCED, PROFICIENCY).

* Στην υποτροφία δεν περιλαμβάνονται τα παράβολα των εξετάσεων του Cambridge (εξέταστρα).

Ποιους αφορούν οι υποτροφίες

Οι υποτροφίες αφορούν όλους όσους θέλουν να εκπαιδευτούν σωστά και μεθοδικά στα σύγχρονα προγράμματα πληροφορικής και να αποκτήσουν τα αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο και αποδεκτά από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικά πληροφορικής του Cambridge. Οι υποτροφίες αφορούν όλες τις ηλικίες και είναι μεταβιβάσιμες σε κάθε μέλος της οικογένειας του τυχερού κατόχου μιας υποτροφίας.
Ποια είναι τα διαθέσιμα προγράμματα σπουδών

Τα διαθέσιμα προγράμματα σπουδών είναι τα παρακάτω:

Για ενήλικες

Standard Level (Βασικό επίπεδο ΑΣΕΠ)

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας περίπου δύο μηνών και διδάσκονται τα απαραίτητα από το ΑΣΕΠ για το διορισμό στο Δημόσιο τομέα γνωστικά αντικείμενα (επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου INTERNET). Οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας των μαθημάτων θα έχουν αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να πετύχουν στις εξετάσεις του Cambridge International Diploma in IT Skills στα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα.

Full Diploma (Πλήρες δίπλωμα με όλες τις ενότητες)

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τεσσάρων μηνών περίπου και διδάσκονται τα απαραίτητα από το ΑΣΕΠ για το διορισμό στο Δημόσιο τομέα γνωστικά αντικείμενα (Επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου), καθώς και τα υπόλοιπα τρία αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας (ΟΕΕΚ) γνωστικά αντικείμενα (Διαχείριση αρχείων και φακέλων, Βάσεις δεδομένων και Παρουσιάσεις).

Οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας των μαθημάτων θα έχουν αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να πετύχουν στις εξετάσεις του Cambridge.

Φόρμα Ενδιαφέροντος