Επιχορηγήσεις για Καλλιτέχνες – STEP Beyond Travel

Το STEP Beyond Travel υποστηρίζει μεμονωμένους καλλιτέχνες και εργαζόμενους στον πολιτιστικό τομέα που ταξιδεύουν εκτός συνόρων σε ένα ευρύτερο ευρωπαϊκό χώρο, να εξερευνήσουν, να δικτυωθούν και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες. Επίσης θα πρέπει να “βλέπουν” το ταξίδι ως εργαλείο για την επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Οι επιλεγμένοι ταξιδιώτες θα πρέπει να παρουσιάσουν μια καλά προετοιμασμένη διαδρομή του ταξιδιού τους και να έχουν ένα σαφές σχέδιο των δραστηριοτήτων, με τουλάχιστον ένα σημέιο σταθερής διαμονής στη χώρα προορισμού. Το χρηματοδοτούμενο ταξίδι θα πρέπει να είναι το αρχικό σημείο μιας μετ’έπειτα επαναλαμβανόμενης συνεργασίας και τα παράγωγα αυτής να έχουν αντίκτυπο στην τοπική καλλιτεχνική σκηνή.

Χρηματοδοτείται ταξίδια θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν ένα σημείο εκκίνησης για τη συνέχιση της συνεργασίας και τα προκύπτοντα σχέδια θα πρέπει να έχουν κάποια επίπτωση στις τοπικές / περιφερειακές τέχνες και τον πολιτισμό σκηνή ή / και τη χάραξη πολιτικής.

Επιχορήγηση

Η επιχορήγηση  του STEP Beyond Travel προορίζεται μόνο για τα έξοδα εισητηρίων διεθνών προορισμών. Το ύψος της επιχορήγησης είναι μεταξύ €250 και €700 και ανάλογα με την χώρα προέλευσης και προορισμού.

Υποβολή Αιτήσεων

Δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων. Μπορείτε να τις υποβάλετε οποιαδήποτε στιγμή και τουλάχιστον ένα ήμνα πριν το προγραμματισμένο ταξίδι σας. Η επιλογή μπορεί να διαρκέσει και ένα μήνα

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.mladiinfo.eu

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.