Γενικά

Ο δικτυακός τόπος ypotrofies.gr («δικτυακός τόπος”), αποδίδει την απαιτούμενη βαρύτητα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του. Η εμπιστοσύνη του χρήστη του δικτυακού τόπου αποτελεί τη μεγαλύτερη προτεραιότητά μας. Παρακάτω εξηγείται πως ο δικτυακός τόπος συλλέγει πληροφορίες και πως οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected]

Χρησιμοποιώντας το δικτυακό τόπο συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και προστασίας δεδομένων του. Αυτοί οι όροι ισχύουν μόνο για το δικτυακό τόπο και όχι για άλλους συνδεδεμένους δικτυακούς τόπους. Οι συνδεδεμένοι δικτυακοί τόποι (links), δεν υπάγονται στους όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων του δικτυακού τόπου.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το ypotrofies.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του ypotrofies.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Ο δικτυακός τόπος διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλούμε όπως διαβάζετε τους όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων οποτεδήποτε επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο.

Συλλογή πληροφοριών

Για να παρέχουμε και να βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας θέλουμε να γνωρίζουμε τι σας ενδιαφέρει. Το μαθαίνουμε αυτό μέσω των σχολίων σας και μελετώντας τα στατιστικά επισκεψιμότητας της κάθε σελίδας μας.

Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία για εσάς μόνο όταν εθελοντικά μας τα παρέχετε μέσω της φόρμας εγγραφής, ή μέσω της απευθείας αποστολής τους μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εσάς σε εμάς. Χρησιμοποιούμε αυτά τα στοιχεία μόνο για τον λόγο για τον οποίο μας τα παρείχατε και δεν τα διανέμουμε σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας.

Συλλογή άλλων πληροφοριών

Επιπρόσθετες πληροφορίες που αυτόματα συλλέγουμε με την επίσκεψή σας στο δικτυακό τόπο είναι γενικές πληροφορίες για τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας, τη σύνδεσή σας, την IP διεύθυνσή σας, τη χώρα από την οποία μας επισκεφθήκατε και την ώρα της επίσκεψης. Αυτές τις πληροφορίες τις χρησιμοποιούμε για ανάλυση στατιστικών δεδομένων και βελτιστοποίηση της διαφημιστικής προβολής μας. Μπορείτε να εμποδίσετε τη συλλογή τέτοιων στοιχείων από εμάς αν το επιθυμείτε αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας σχετικά με τα cookies.

Χρήση

Με τη χρήση του δικτυακού τόπου συμφωνείτε σχετικά με τη διατήρηση των πληροφοριών προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε για το σκοπό παροχής των υπηρεσιών μας προς εσάς, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:

  • Να σας πληροφορούμε για αλλαγές στο δικτυακό τόπο και νέες υπηρεσίες που ενδεχομένως να σας ενδιαφέρουν
  • Ερευνα αγοράς
  • Στρατηγική ανάπτυξη
  • Για οποιονδήποτε άλλο σύννομο σκοπό

Διανομή πληροφοριών

Διατηρούμε το δικαίωμα να επικοινωνήσουμε τα προσωπικά στοιχεία σας σε τρίτους, όταν μας τα παρέχετε για το σκοπό της εγγραφής ή αναζήτησης υποτροφίας, και για τη γρηγορότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του αιτήματός σας.

Ασφάλεια πληροφοριών

Καμία διανομή πληροφοριών μέσω διαδικτύου δε μπορεί να θεωρηθεί απολύτως ασφαλής, και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων. Ωστόσο, κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Αλλαγή προσωπικών στοιχείων

Εάν τα προσωπικά σας στοιχεία αλλάξουν ή αν δεν επιθυμείτε να επικοινωνούμε μαζί σας ή για οποιοδήποτε άλλο αίτημα παρακαλούμε στείλτε μας email στο [email protected]

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη/συνδρομητή των υπηρεσιών του ypotrofies.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του ν. 2819/2000 όπως και το ν. 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).
Οι παρόντες όροι διατυπώνονται, λαμβανομένων υπόψη, τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου, όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το ypotrofies.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών/συνδρομητών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης/συνδρομητής δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ypotrofies.gr.